Rank Up 15 Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Cześć, to znowu ja DUST2 i długa, tym razem mniej omawiania, a więcej granatów (z moim gadaniem zajęłoby to pół godziny, a i tak pewnie ciężko mnie się słucha). W przypiętym komentarzu na YouTube dodałem timecode z opisami, które ułatwią Wam przeglądanie filmiku Pozdrawiam 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RevaleD 79 Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Kozak! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Krixo 64 Napisano 16 Listopada 2020 Global Moderator Share Napisano 16 Listopada 2020 Pogg 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Krixo 64 Napisano 18 Listopada 2020 Global Moderator Share Napisano 18 Listopada 2020 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi