XiNOOO 0 Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia (edytowane) ● Twój Nick: XiNOOOOO ● Admin banujący: @ ostra mariola ● Powód bana: czitujesz ● SteamID: STEAM_1:0:651190405 ● Data i godzina: 11.01.2023 23:06:40 ● Serwer: OM #1 ● Link do GOTV: Jak będzie to wrzuce linka ● Opis sytuacji: ban #2 w ciągu 2h, pozdro @ ostra mariola , 30 min temu dostałem ub a tu już drugi ban, leciemy po trzeci XD Edytowane 11 Stycznia przez XiNOOO Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ostra mariola 1 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) Gdy drugi raz się temu przyjrzałem faktycznie moja pomyłka, demko czyste Edytowane 12 Stycznia przez ostra mariola Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 12 Stycznia Właściciel Share Napisano 12 Stycznia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi