MówiłaŻeMa18 13 Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia ● Nick: MówiłaŻeMa18 ● Wiek: 19 lat ● Doświadczenie: Kiedyś dawno temu miałem ubTeam ale szczerze mówiąc mało pamiętam co i jak się robiło , ale szybko naucze się na nowo ● Staż na forum: Długo lecz miałem przerwę , jednak na discordzie nadal śledzę ● Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: ile będzie trzeba ● Dlaczego ty?: Moim skromnym zdaniem nadaję się na tę rolę ponieważ grałem dużo na cheatach ( udało mi się wbić globala oraz 7 lv faceit) i nadal gram na tym samym koncie dlatego możecie zobaczyć na moim profilu steam w ss że global był , i nie tylko dlatego nadaję się ponieważ jestem osobą dojrzałą i ogarniam szybko demka. ● Znajomość SourceBans [0/10]: 7 ● Znajomość IPS [0/10]: 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 11 Stycznia Właściciel Share Napisano 11 Stycznia brak aktywności, odrzucam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 11 Stycznia Właściciel Share Napisano 11 Stycznia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi