yorichi 0 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia ● Twój Nick: yorichi <3 ● Admin banujący: RevaleD ● Powód bana: "Reklama cheata" ● SteamID: STEAM_1:0:658154602 ● Data i godzina: 01.01.2023 18:36:15 ● Serwer: Mapa: Mirage #1 ● Link do GOTV: https://gotv.csgopolska.com/om1/demos/dem-de_mirage-1672592758-1672594946.zip ● Opis sytuacji: Witam, gralem sobie na serwerze mirage #1 do momentu w ktorym po tym jak uzylem binda "Get Good. Get Gamesense." Ktory mam pod klawiszem "]" nieoczekiwanie dostałem bana. Według mnie nie liczy się to jako reklama cheata, dlatego się odwołuje. Liczę na unbana bo chcę sobie pograć na serwerze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 1 Stycznia Właściciel Share Napisano 1 Stycznia Cytat 1.7 Zabrania się reklamowania wszelkich treści niezwiązanych z siecią serwerów CSGOPolska.com oraz jej podmiotami. Punkt z regulaminu serwera, w taryfikatorze dla administracji jest za to ban tydzien-perm. Z racji, że wysłałeś bind który reklamuje cheata, dostales adekwatną kare. Przykro mi, najpierw myśli się co robi a potem to się robi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 1 Stycznia Właściciel Share Napisano 1 Stycznia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi