dziadu 15 Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 ● Nick: ♛ dziadu ♛ ● Wiek: 16 ● SteamID: STEAM_1:0:605988990 ● Doświadczenie: niedługo 8 miesiąc jako GA ● Staż na serwerach: od 25 marca admin only dgl, od 1 kwietnia admin om1 i od 25 kwietnia admin om2 ● Ile czasu poświecisz na serwer: na ten moment 3-4h ● Link do GT: https://www.gametracker.com/player/♛ dziadu ♛/51.77.57.14:27015/ ● Aktywność i rozpoznawalność na serwerach głosowych: Myślę ze jestem bardzo rozpoznawalną osobą ● Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: TAK ● Znajomość SourceMod'a [1-10]: 8-9 ● Obowiązkowa Składka[Tak/Nie]: TAK ● Dlaczego właśnie Ty? Myślę ze po tylu miesiącach bycia GA mam doświadczenie i myślę ze nadawałbym się na role opiekuna ● Przekonaj nas do Siebie: Myślę ze ze swoja aktywnością i pomocą @ Defor jeszcze bardziej ruszymy ten server jak i siec ● Kontakt (np. GG, Steam): Steam ,dc 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fazoskyy 28 Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 Jestem na tak. Jeżeli @ Defor potrzebuje pomocnej ręki to dlaczego by nie dać go na próbny okres. Liczę na to że z twoją pomocą Om2 zacznie oddychać na nowo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Defor 7 Napisano 24 Listopada 2022 Share Napisano 24 Listopada 2022 Tak jak mowiles jestem zdecydowanie na tak, rowniez zrobimy zebranie Global Adminow i Adminow OM2, pomocna reka sie przyda ! Jak najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 25 Listopada 2022 Właściciel Share Napisano 25 Listopada 2022 Przyjmuje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 25 Listopada 2022 Właściciel Share Napisano 25 Listopada 2022 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi