Tezik 1 Napisano Czwartek o 16:28 Share Napisano Czwartek o 16:28 (edytowane) ● Nick: Tezik z tictoka ● Wiek: 18 ● SteamID: STEAM_0:0:178510588 ● Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.21.248:28035/ ● Znajomość SourceMod'a (1-10): 10 ● Mutacja? (Tak/Nie): tak ● Mikrofon? (Tak/Nie): Posiadam sprawny ● Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie): Oczywiście że tak ● Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): Tak ● Doświadczenie jako admin: Miałem swoję serwery juz i się nauczyłem 10 ● Kilka słów o sobie: Cześć mam na imię Kamil pochodzę z podkarpacia mam 18 lat na co dzień pracuję w firmie która zajmuję się obróbka skrawania cnc ● zajmuję się też YouTube/tiktokiem moją pasją jest nagrywanie robie to co lubię nie podaje się bo wiem że dla chcącego nic trudnego. ● Myśle że dostane od was szanse godziny też robię pozdrawia Edytowane Czwartek o 16:28 przez Tezik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 273 Napisano Czwartek o 18:50 Właściciel Share Napisano Czwartek o 18:50 Temat sie powtarza. Podanie kopiuj wklej, nie sądzę, że potrafisz SM na 10. Odrzucam, nie spełniasz wymagań 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 273 Napisano Czwartek o 18:50 Właściciel Share Napisano Czwartek o 18:50 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi