killed 0 Napisano Wtorek o 14:52 Share Napisano Wtorek o 14:52 ● Twój Nick: killed ● Admin banujący: RevaleD, @ RevaleD ● Powód bana: Cheatujesz ● SteamID: STEAM_1:1:709846309 ● Data i godzina: 02.08.2022 16:17:52 ● Serwer: Mapa★ CSGOPOLSKA.COM ★ [MIRAGE #1] ★ 128TR: ● Link do GOTV: https://gotv.csgopolska.com/om1/demos/dem-de_mirage-1659449060-1659451021.zip ● Opis sytuacji: Wychodzę z pałaców na standarda, no i jak to normalny gracz peekuje jungle i ct tak po kolei, z jungli jednego zabiłem normalnym strzałem a potem wychyliłem na ct i trafiłem temu adminowi w nogi i dał mi za to bana, bo sam ma chujową reakcje i dziwi się że pierwszy strzeliłem. PS. jeżeli posiadasz monitor który ma ledwo 60hz i sie dziwisz ze ktoś umie strzelać po peeknieciu to odinstaluj tą grę i idź grać w roblox counter strike może tam dasz sobie rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 273 Napisano Wtorek o 15:16 Właściciel Share Napisano Wtorek o 15:16 Swoje domysły odnośnie mojego monitora, sprzętu i czasu reakcji zostaw dla siebie, ale jesteś w błędzie Demko sprawdze, mam 48h i dam rozpiske. @Edit1: Ban na podstawie innych akcji, sprawdze demo i dam rozpiske jesli bedzie trzeba. @ killed Zamiast tworzyć nowe posty użyj opcji edytuj. Wracaj do gry, mój błąd ze nie sprawdziłem wchodząc na specta, a banując tylko z mojego pova. Ale ja wole potem oglądać demka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
killed 0 Napisano Wtorek o 15:28 Autor Share Napisano Wtorek o 15:28 (edytowane) ty no powiem ci : ,, no odpalony był bo czekał na mnie jak wychyle a o mnie nie wiedzial" no mordo nie zeby cos aczkolwiek no teraz z pamieci nie powiem ci jak bylo ale no moj szedl jungle a ja peekowalem raz jungla raz ct i jak juz ten moj dobiegl do konca jungli speekowalem ct no i akurat wychyliles wiec co w tym dziwnego? czesto sie tak czeka na przeciwnika jezeli ma sie mozg ale dla ciebie to cheaty edit: nie wiem po co mialbym cheatowac na spolecznosci bo z tego nie ma funu ale no obejrz te demko (napisales ze juz obejrzales i jezeli to prawda to powinienes zauwazyc ze to bylo legitne a jezeli twierdzisz inaczej albo mnie nie lubisz i chcesz zebym zostal z banem albo nie ogarniasz csa i banujesz nowe konta poniewaz cie zabijaja sorra ale taka prawda ://) pozdrawiam mordko i wez naprawde to ogladnij bo ban bez podstawny kolejny edit: pro po innych akcji z mojego punktu widzenia było tylko dziwne to, że jak zostalem 2v1 na ciebie i jeszcze kogos innego to pierw cie zabilem i czekalem w tym samym miejscu na tego drugiego, a to dlatego ze wczesniej dostalem info od teamu ze byl short/jungla czy tam mid no i uwazalem ze nie pojdzie ct wiec tam jeszcze czekalem, a jezeli chodzi o inne momenty to nie widzialem nic co moglo by sie rzucic w oczy Edytowane Wtorek o 15:33 przez killed Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 273 Napisano Czwartek o 14:43 Właściciel Share Napisano Czwartek o 14:43 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi