rtk 1 Napisano 30 Lipca Share Napisano 30 Lipca ● Nick: rtk ● Wiek: 15 ● SteamID: STEAM_1:0:573818613 ● Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/rtk/145.239.21.248:28035/ ● Znajomość SourceMod'a (1-10): 5, mam spis wszystkich komend więc na spokojnie ● Mutacja? (Tak/Nie): Tak ● Mikrofon? (Tak/Nie): Tak ● Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie): Tak ● Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): Tak ● Doświadczenie jako admin: Pierwszy raz będę Adminem, ale ogarnę to na spokojnie ● Kilka słów o sobie: Nazywam się Kuba, lubię sobie pograć w csa na serwerze, jestem aktywny, chętnie pomogę, gdy by był jakiś problem. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 273 Napisano 31 Lipca Właściciel Share Napisano 31 Lipca Przyjmuje. Napisz do mnie na discord, wszystkiego się dowiesz odemnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 273 Napisano 31 Lipca Właściciel Share Napisano 31 Lipca * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi