Crazy 1 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja ● Nick: ¢яαzу ● Wiek: 19 ● SteamID: STEAM_1:0:451143552 ● Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/¢яαzу/145.239.21.248:28035/ ● Znajomość SourceMod'a (1-10): Na ten moment to takie 4 bo podobne do amxx jest ● Mutacja? (Tak/Nie): Tak ● Mikrofon? (Tak/Nie): Tak ● Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie):Teraz to za bardzo nie bo wydałem na vipa XD ale jak będzie kasa to jasne ● Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): Tak ● Doświadczenie jako admin: Bym powiedział że duże mam ● Kilka słów o sobie: Mam na imię Kamil, miły chłopak ze mnie do czasu ale umiem się ogarnąć, jak coś trzeba to pomogę 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadu 10 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Na tak +wiek +gt +/- sm ale tego można szybo się nauczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mOdiik 3 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja (edytowane) na TAK +wiek +gt +znany +doświadczenie +/- składka Edytowane 27 Maja przez mOdiik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio 6 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Na tak +gt +rozpoznawalnosc +/- skladka +znany mysle ze ograniesz komendy jesli potrzbena pomoc to zawsze pomoge Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Defor 2 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja jestem na tak +gt +skladka +rozpoznalnosc +aktywnosc +/- sm ale latwo sie nauczyc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
He3x 1 Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Na tak: +wiek +gt +rozpoznawalność +/-sm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator RevaleD 267 Napisano 28 Maja Administrator Share Napisano 28 Maja Przyjmuje, zgłoś się do mnie na discord Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator RevaleD 267 Napisano 28 Maja Administrator Share Napisano 28 Maja * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi