❤Rsn 2 Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) 1. Twój Nick: ★Rsn 2. Admin banujący: Old_Hell 3. Powód bana: Czitujesz 4. SteamID: STEAM_1:0:510154034 5. Data oraz godzina: 10.08.2020 20:40 6. Serwer: OnlyMirage 7. Mapa: Mirage 8. Link do GOTV: http://764639.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1597082507-1597084829.zip 9. Opis sytuacji: Gram sobie kulturalnie (gram bardzo specyficznie, bo ruszam strasznie myszka na lewo i prawo XD) wchodzi Old_hell i dostaje od niego bana z powodem, ze czituje. Prosze o szybkie rozpatrzenie, bo mam zamiar jeszcze dzis powrocic na serwer by dalej pograc i wbijac dalej ranking Pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Krejzol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santi 15 Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 @Old_Hell masz 48 godzin na rozpisanie demka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Old_Hell 19 Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Demko:http://764639.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1597082507-1597084829.zip 2:00 - Wychodzisz z pałaców widzisz przeciwnika jak wchodzi do dżungli, przychodzi drugi TT i twój celownik warjuje i nie potrafisz strzelić ani w jednego ani w drugiego 5:55 Wchodzisz na szorta patrzysz dywany po czym twój celownik zjeżdża na Edwarda tam gdzie się krył TT 6:00 Widzisz TT za side celownikiem jedziesz po jego modelu przez ścianę 11:50 Słyszałeś TT jak biegł do dżungli jego ciało nie zbyt się wychylił i oddałeś celny strzał 15:35 Celownik przeskakuje ci prze ścianę na przeciwnika 15:58 Wchodzisz do pałaców mogłeś słyszeć przeciwnika po czym celujesz przez ścianę wprost na niego 22:54 2CT raszuje rampę zabijasz jednego a na drugiego patrzysz przez ścianę 26:09 Stoisz na doniczką patrzysz dżungle po czym jak przeciwnik wychodzi nagle twój celownik leci na jego ciało 29:40 Jesteś w kuchni słyszysz jednego ct jak biegł o drugim nie mogłeś wiedzieć, 1 został zabity a twój celownik automatycznie poleciał na tego drugiego mimo że go nie widziałeś ani nie słyszałeś 35:30 Strzał przez ścianę w CT na konektorze, który biegł do okna 36:50 CT idzie na shif'cie na ławkę po czym ty wskakujesz na auto wcelowanym w niego 37:45 Patrzysz się przez ściane na przeciwnika który stał na szorcie 37:55 Strzelasz prawie idealnie w przeciwnika przez smoke na oknie Dostałeś bana na zakończenie meczu Mogę tyle powiedzieć od siebie że dostaliśmy informacje na dc od graczy którzy przypuszczają że masz wh sprawdzałem cię od 13 rundy jak byłeś po TT, miałeś w tym czasie bardzo dziwne akcje, a że masz konto NOPRIME na serwerze (Nie mam zaufania do kont noprime) i po tych akcjach co zrobiłeś postanowiłem postawić na swoim i cię zbanować Jeśli unban team twierdzi coś innego to to rozumiem i przepraszam że cię "nie słusznie" zbanowałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santi 15 Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Old_hell: 2:00 - Wychodzisz z pałaców widzisz przeciwnika jak wchodzi do dżungli, przychodzi drugi TT i twój celownik warjuje i nie potrafisz strzelić ani w jednego ani w drugiego //1 5:55 Wchodzisz na szorta patrzysz dywany po czym twój celownik zjeżdża na Edwarda tam gdzie się krył TT//2 6:00 Widzisz TT za side celownikiem jedziesz po jego modelu przez ścianę//3 11:50 Słyszałeś TT jak biegł do dżungli jego ciało nie zbyt się wychylił i oddałeś celny strzał//4 15:35 Celownik przeskakuje ci prze ścianę na przeciwnika //5 15:58 Wchodzisz do pałaców mogłeś słyszeć przeciwnika po czym celujesz przez ścianę wprost na niego//6 22:54 2CT raszuje rampę zabijasz jednego a na drugiego patrzysz przez ścianę//7 26:09 Stoisz na doniczką patrzysz dżungle po czym jak przeciwnik wychodzi nagle twój celownik leci na jego ciało//8 29:40 Jesteś w kuchni słyszysz jednego ct jak biegł o drugim nie mogłeś wiedzieć, 1 został zabity a twój celownik automatycznie poleciał na tego drugiego mimo że go nie widziałeś ani nie słyszałeś//9 35:30 Strzał przez ścianę w CT na konektorze, który biegł do okna//10 36:50 CT idzie na shif'cie na ławkę po czym ty wskakujesz na auto wcelowanym w niego//11 37:45 Patrzysz się przez ściane na przeciwnika który stał na szorcie//12 37:55 Strzelasz prawie idealnie w przeciwnika przez smoke na oknie//13 moja adnotacje do akcji: //1 nic tu nie ma jak na moje koniec podkładki ewentualnie blok myszki o coś //2 Sprawdził domek zejście na 2 pozycje później 3 czysto nie fortunny model //3 tutaj mógł domyślić się że wyjdzie z drugiej strony, ponieważ nie bylo picka z lewej strony //4 ja na demku widzę pół jak nie cały model przy 2 strzałach //5 nie widzę tu przeskoku //6 było słychać jak skacze //7 słyszał 1 jak i 2 //8 kwestia timing'u //9 mógł spodziewać się kolejnego gracza b+/- //10 wcelowanie w model b+ /11 b- //12 b- sprawdzał exit szybka reakcja na zobaczony model //13 b+/- niby widać broń na shorcie //14 b+/- słychać jak przebiega jak dla mnie za mało akcji żeby ban został Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Bolo 8 Napisano 12 Sierpnia 2020 Administrator Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Za mało dowodów. Ban zostaję zdjęty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Bolo 8 Napisano 12 Sierpnia 2020 Administrator Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Temat został zamknięty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi