szew digla 160 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca ● Nick: Szew digla ● Wiek: 20 ● SteamID: STEAM_0:1:475247225 ● Doświadczenie: duze ● Staż na serwerach: 1.5 roku ● Ile czasu poświecisz na serwery: mysle ze srednio 2-3 h dziennie ● Linki do GT: https://www.gametracker.com/szewdigla/ 0m1- 50h 0m2- 200h awp łacznie 300 retakes/5v5- 150 surftimer- 30 surfmg 20 4mapsy/ deagle only 50h ● Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: tak ● Znajomość SourceMod'a [1-10]: 10 ● Obowiązkowa Składka[Tak/Nie]: TAK ● Dlaczego właśnie Ty?: przyzwyczaiłem się do tego ze ktos do mnie pisze cziter serwer i od razu wbijam . Teraz jestem tylko adminem om2 wiec moje dzialania sa ograniczone. wiec chce pomóc. + nie umiem grać bez vipa xd ● Kontakt (np. GG, Steam): steam dc fb forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MówiłaŻeMa18 13 Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Oczywiście że na tak +wiek + zaufany + staż na serwerowni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator RevaleD 267 Napisano 20 Marca Administrator Share Napisano 20 Marca Przyjmuje, zgłoś się do Kudłatego na discord. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator RevaleD 267 Napisano 20 Marca Administrator Share Napisano 20 Marca * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi