asddasd 0 Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca ● Twój Nick: EKIPA LOLZ ● Admin banujący: dart ● Powód bana: wh ● SteamID: STEAM_1:1:607517415 ● Data i godzina: 03.04.2022 12:01:35 ● Serwer: Mapa: ★ CSGOPOLSKA.COM ★ [MIRAGE #1] ★ 128TR ● Link do GOTV: http://764639.node26.pukawka.pl/ ● Opis sytuacji: dostałem bana po tym jak normalnie strzeliłem w gracza w pałacach którego było widać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dart 28 Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca Kilka razy obejrzałem demko i stwierdzam ze ban jest niesłuszny. Dostałeś bana za kilka akcji, jednak po obejrzeniu to wygląda inaczej niż na żywo, do ub 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ム X L S 49 Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi