Zasłużony Arecki 111 Napisano 10 Lutego 2022 Zasłużony Share Napisano 10 Lutego 2022 Siemanko Przychodzę do was z pytaniem o dalszy los serwera 4MAPS, serwer ma małe zainteresowanie dlatego czas coś z tym zrobić i liczę na waszą pomoc. Macie jakieś pomysły na serwer ? Myślałem nad zmianą serwera na Mirage/Cache, nie sam mirage bo on niektórym się nudzi a to jakaś odskocznia lekka. Chodzi o to aby nie zmieniać całkowicie serwera a zrobić coś aby wrócił do zainteresowania i trafił do graczy którzy chętnie by na nim pograli Czekam na wasze propozycje ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szew digla 160 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Rozmawiałem z topowymi graczami serwera 4maps. Większość osób podaje propozycje zamiany miraga na traina/ nukea. 4mapsy dla wielu osób są serwerem oderwania od only miraga. Jeśli ta propozycja nie wypali to w pełni popieram twój pomysłow 2mapsów,. Pozdrawiam, 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacpereeK1312 1 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Jako Stały Gracz Serwera 4Maps Nie Wiem Dlaczego Tak Mało Osób Tam Gra , Serwer Jest Odskocznią Od Spędzania Całego Dnia Na Mirage . Chciałbym Aby Były Na Serwerze Mapy takie jak : Nuke , Train , Cache Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwiZzy 68 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Fajnie by było mieć jailbreaka na sieci, ale jak wspominałeś "Chodzi o to aby nie zmieniać całkowicie serwera" co do cache/mirage cache jest bardzo fajną mapą na moim wcześniejszym forum byłem adminem właśnie serwera cache/mirage i się bardzo fajnie grało, ale mirage już mamy 2 ,więc może cache/nuke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ej ty 46 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Co do 4maps jakie mapy moim zdaniem by były najlepsze to Train/Cache/Inferno/Nuke (Mapy mirage jest 2x na forum - dziennie coraz więcej osób) Jeśli inni są zdania na 2maps to jestem tez tego samego zdania mapy: Nuke/Train Train/Inferno Inferno/Cache ... duzo do wyboru trzeba było by zrobić głosowanie jakie serwery by chcieli gracze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ea- 2 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Dawanie Mirage na serwer 4Maps gdzie jest wysyp serwerów Only Mirage to słaba opcja. W ogóle nie powinno tam być mirka. Ode mnie propozycja to serwer z dwoma mapami i zrobić po prostu ankiete serwerową jakie mapy będą. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STajL 7 Napisano 10 Lutego 2022 Share Napisano 10 Lutego 2022 Szczerze powiedziawszy, to przerabiałem takie coś już kilka razy i wiem, ze cięzko jest rozwinąć serwer gdzie w tych czasach nie ma mirka, bo nie oszukujmy się, ale największa ilość osób spędza czas właśnie na nim. Ja osobiście byłbym zwolennikiem, aby znajdowało się tam coś innego, niż typowy obcykany mirage, ale wydaje mi się, ze właściciele będą musieli w przyszłości kolejny raz kombinować na co zmienić dany serwer, bo nie będzie na nim grywalności. Jeżeli chcecie aby serwer miał trochę więcej zajmowanych slotów, to niestety ale wydaje mi się, ze mirage musi się tam znaleźć. Ale aby nie zapeszać, to dla samego "testu" można pokombinować coś z takimi mapami jak cache/train Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zasłużony Arecki 111 Napisano 10 Lutego 2022 Autor Zasłużony Share Napisano 10 Lutego 2022 Aktualnie daliśmy mapy nuke/cache/inferno zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel exe 88 Napisano 4 Sierpnia 2022 Właściciel Share Napisano 4 Sierpnia 2022 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi