ム X L S 49 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Zapraszam na jak, że krótki lecz treściwy wywiad Reporter: @ X L S Odpowiadający: @ RevaleD @ X L S Cześć! Miałbyś ochotę wziąć udział w krótkim wywiadzie? @ RevaleD Jak najbardziej! @ X L S To na początek opowiedz nam coś o sobie. @ RevaleD Mam na imię Adam, mam 19 lat (niestety ostatnie naście.. :D). Mieszkam w województwie Wielkopolskim. Jestem w 4 klasie technikum, interesuję się terrarystyką i układaniem kostek Rubika. @ X L S O proszę 4 klasa technikum to znaczy że w tym roku piszesz maturę zgadza się? Jesteś przygotowany na nią? @ RevaleD Chodzę tylko na korki z matmy, z innych przedmiotów czuję się "kozakiem" @ X L S No to nic tylko życzyć tobie udanej matury! A myślałeś już coś na temat studiów? Na jaki kierunek będziesz chciał iść? @ RevaleD Dla mnie to dość ciężki temat, ale raczej po maturze praca i zaoczne studia a kierunek to coś z marketingiem, ewentualnie coś związanego z socialmediami lub właśnie psychologią w reklamie. @ X L S Bardzo ciekawe kierunki masz na oku a szczególnie psychologia w reklamie, może wykorzystasz to do reklamowania CSGOPolska ! Pozwolisz że wrócimy jeszcze do twoich zainteresowań, opowiedz nam coś więcej o terrorystyce i skąd wzięło się owe zainteresowanie bo nie ukrywam dość nietypowe zainteresowanie? @ RevaleD Za dzieciaka bałem się panicznie pająków, do tego stopnia że sam go nie potrafiłem się "pozbyć". Na moim osiedlu kiedyś ziomek miał całkiem pokaźna ilość ptaszników (coś w okolicy 250). W wieku 10 lat powiedziałem sobie, że kiedyś na 100% będę mieć pająki. Po 2 latach trafiłem na YT na kanał związany z hodowlą ptaszników, doszedłem do grup na Facebooku związanych z ptasznikami i przyszedł moment, w którym naszła mnie chęć na posiadanie owego ptasznika. Zacząłem oznajmiać rodzicom, że mam takie zainteresowanie ale kto normalny pozwoli 12 letniemu dziecku na hodowle jadowitego zwierzęcia w domu, wiedząc, że w takim wieku szybko się nudzą nowe zainteresowania więc na tamten moment dostałem odpowiedź - "Nie, bo nie". Ale ja nie odpuściłem i ciągle im powtarzałem co chce, mówiłem jaki gatunek będzie na pierwszego pająka, nadal nic nie skutkowało. Zacząłem czytać o polskich pająkach właściwych, ogarnąłem sobie czy u mnie w okolicy takie występują i cyk. Złapałem swojego pierwszego pająka(Dla ciekawskich kto chce niech wpiszę sobie w google - Eratigena atrica), poprosiłem mamę o plastikowe pudełko, zrobiłem mu mini terrarium i tak właśnie zaczęła się moja przygoda z terrarystyką. Jak się okazało, strach wynikał tylko z niewiedzy o tych stworzeniach. W wieku 15 lat nadszedł ten moment, w którym po "maglowaniu" rodziców o tego jednego ptasznika zgodzili się widząc, że nie jest to zajawka na chwilę, tylko rzeczywiście pasja, która mnie interesuję i mam dużą wiedzę. Nie będę się rozpisywać więcej, bo o tym mógłbym mówić naprawdę długo i obszernie, ale myślę, że w połowie to zabrałem Ci kilka pytań o samym temacie, dlatego mam nadzieje, że jeszcze jakieś zadasz to z chęcią odpowiem @ X L S Naprawdę zaciekawiłeś mnie tą pasją jak i samą historią, osobiście nie wziął bym na rękę jakiegokolwiek pająka ale może za jakiś czas pogląd na pająki się zmieni. Dobrze, kolejne pytanie. Opowiedz mi jeszcze o tym jak zacząłeś z grami komputerowymi? Jaka jest najlepsza i najgorsza gra w jaką grałeś w życiu? @ RevaleD Najpierw zacząłem podglądać jak mój brat gra na kompie w cs 1.6. Miałem wtedy 4 lata, w wieku 6 lat już sam zasiadałem przy kompie i pykałem w naszego cs'ka. Od dziecka gram w FPS'y głównie CS 1.6/CSGO. Był jeszcze epizod minecraft'a w 2010-11 roku. W latach 2011-2012 zacząłem grać w Lola. Zdecydowanie najgorszą grą względem toksyczności jest LoL. Jak pewnie sami się domyślacie, dla mnie najlepiej gra się w CS'a. @ X L S O to powiem ci, że dosyć szybko zacząłeś grać na komputerze, pewnie rodzice non-stop mówili ci abyś przestał grać i wyszedł na dwór prawda? Myślałeś kiedyś o e-sportowej karierze? @ RevaleD I mówią do tej pory, nigdy nie miałem E-sportowego snu @ X L S Co lubisz robić w wolnym czasie oprócz grania w gry? @ RevaleD W wolnym czasie lubię układać kostkę Rubika, zaczynając od 2x2 do 3x3 i pyraminxa (kostka w kształcie trójkąta) @ X L S A mógł byś opowiedzieć nam o tym jak wyglądał twój początek z tą siecią? @ RevaleD Głównie przez Kudłatego (Arecki). Znamy się już ponad 7 lat, zawsze było tak że tam gdzie on na różnych sieciach tam i ja. Gdy właśnie on robił jakieś swoje projekty np. TS3 kilka lat temu to też pełniłem u niego jakąś funkcje na serwerze. Na sieci znalazłem się w taki sposób, że napisałem do niego na priv czy coś robi aktualnie w cs, no i 2 lata temu odpisał że ma serwer om. Zapytałem o IP i tak właśnie się znalazłem na sieci. @ X L S To można powiedzieć że jesteście najlepszymi przyjaciółmi ty z Areckim Jeszcze opowiedz nam skąd wziął się twój nick? Ponieważ mnie to bardzo zastanawia jak i pewnie samych czytelników @ RevaleD W 2008 lub 2009 roku gdy mój brat grał w CS 1.6 to w sumie był jego nick. Po roku ustawił sobie nowy nick, a w zasadzie jego przezwisko z lat szkolnych, a z racji że wtedy byłem młody i głupi to ja postawiłem, że przejmuje nick RevaleD. @ X L S To powiem ci że też długi czas używałem nick'u mojego brata ale uznałem że muszę go zmienić i jest jaki jest Myślę że zbliżamy się do końca wywiadu, lecz za nim to kilka szybkich strzałów oraz ostatnie pytanie! @ RevaleD To startuj! @ X L S Cs 1.6 czy CS:GO? McDonald's czy KFC? Rezi czy Blowek? Spotify czy YouTube? Nauka zdalna czy stacjonarna? @ RevaleD CSGO MCD Blowek Spotify Nauka Stacjonarna @ X L S No i nadeszła chwila na ostatnie pytanie! Co trzyma ciebie przy sieci CSGOPolska? @ RevaleD Chęć rozwoju sieci i niesienie pomocy chłopakom w prowadzeniu sieci. Moim zdaniem sieć ma potencjał zaistnieć w świecie CS'owym. @ X L S Będziemy już kończyć wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub dodać coś od siebie? @ RevaleD Pozdrawiam całą naszą społeczność CSGOPolska.com @ X L S Ja też pozdrawiam oraz dziękuję Ci bardzo za poświęcony czas na wywiad. @ RevaleD Dziękuje za to, że to ja rozpoczynam właśnie tą serie wywiadów. 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zasłużony Arecki 111 Napisano 29 Stycznia 2022 Zasłużony Share Napisano 29 Stycznia 2022 Super wywiad oby takich więcej ! Te lata nie zginely myśle ze revaled tez ode mnie sporo się uczy 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 29 Stycznia 2022 Właściciel Share Napisano 29 Stycznia 2022 Bardzo fajne pytania, oby tak dalej... Czekam na kolejne wywiady 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ej ty 46 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Super! Czekam na kolejne wywiady 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunniX 23 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Super wywiad ! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dablju 72 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Mega wywiadzik czekam na wiecej 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szew digla 160 Napisano 30 Stycznia 2022 Share Napisano 30 Stycznia 2022 Szczerze, nie spodziewałem się, .że pomysł wywiadów wypali. Gratuluję @ X L S spełnienia się w roli redaktora. Zaciekawił mnie temat terrarystyki, To chyba niecodziennie zainteresowanie szanuje w opór i życzę sukcesów w jeszcze szybszym układaniu kostki rubika Pozdrawiam cieplutko chłopaki. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bestia z Wadowic 6 Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Giga koks wywiad czekam na kolejne 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 291 Napisano 18 Lutego 2022 Właściciel Share Napisano 18 Lutego 2022 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi