Timez 0 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia (edytowane) ● Nick: Timez ● Wiek: 15 ● SteamID: STEAM_0:1:524560602 ● Link do GameTracker'a: GameTracker.com : Strona gracza dla Timez ● Znajomość SourceMod'a (1-10): 7,5 ● Mutacja? (Tak/Nie): Tak ● Mikrofon? (Tak/Nie): Tak ● Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie): Tak ● Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): Tak ● Doświadczenie jako admin: Tak ● Kilka słów o sobie: Jestem aktywnym graczem na serwerze , jestem miły, Gram w csgo okolo 4,5 roku , interesuje sie motoryzacją, lubie poznawać nowych ludzi Edytowane 15 Stycznia przez ZZTimezail.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szew digla 160 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Na tak +wiek +gt +/-sm napisałem do cb na dc żeby sprawdzić znajomość +kikro/mutacja +doświadczenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ej ty 46 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Na tak +wiek +gt +doswiadczenie +składka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwiZzy 68 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia na TAK +gt +doświadczenie +sm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szew digla 160 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Przyjmuję podanie. Zgłoś się do exe w sprawie uprawnien. Pozdrawiam i witam w gronie adminów serwera ONLY AWP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szew digla 160 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi