KacpereeK1312 1 Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 ● Twój Nick:Ml0dziutk1 ● Admin banujący:Milek ● Powód wyzwanie, nadużywanie mikrofonu, brak mutacji ● SteamID:STEAM_1:1:606471003 ● Data i godzina:22:35 ● Serwer: Mapa:OM2 Mirage ● Link do GOTV:nie mam ● Opis sytuacji:wyzywam kolege milka i on też zaczyna mnie wzywywać wyzywamy sie itp i wkracza milek mnie wyzywać to ja wyzywałem i przezwałem jego kolege sobcza i powiedział jeszcze raz co powiesz to ci daje perm muta to mi dał i koniec . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ej ty 46 Napisano 23 Października 2021 Share Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Wyciszenie zostało usunięte. Masz dużo gag/mute jak znowu coś zrobisz dostaniesz perma. Edytowane 23 Października 2021 przez ej ty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ej ty 46 Napisano 23 Października 2021 Share Napisano 23 Października 2021 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi