STAWIK 2 Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Nick: STAWIK Nick oskarżonego: sz@bel (czy jakoś tak sie wabi) Link do profilu oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199169197930 Dokładna data i godzina: niestety nie gram z zegarkiem w ręku ale była to 21:50 lub okolice tej godziny Dowód(SS'y, demo): jakby wam demka działały to wysłałbym Opis sytuacji: chlop jest po prostu zjebany , prowokuje graczy wraz ze swoimi 10 letnimi kolegami przez 5 minut po czym banuje za napisanie "ze jego szczeniak szczeka" . nie mówiąc juz o jego statystykach ktore mowią same sa siebie. krótko mówiąc chlop nie nadaje sie na admina i jest do wyjebania świadkiem sytuacji był @ sebuzP Edytowane 15 Czerwca 2021 przez KacperekZabka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacperekZabka 59 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Luźno, ja również byłem ale wczesniej, już jedna skarga jest, według mnie Nasz 18-letni kolega ehem chyba ktoś tu kłamie, powinien ogarnąć że admin serwera to stróż a nie król i szanowany władca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enoughhh 15 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 @ STAWIK jakby statystyki na ffa miały jakiekolwiek znaczenie XDDDD ale rozumiem skarga nie może być zbyt krótka . Sytuacji nie znam ale pisząc skargę wypadałoby chociaż zachować kulturę i nie bluźnić, aczkolwiek rozumiem frustrację z powodu bana. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STAWIK 2 Napisano 15 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, enoughhh napisał: @ STAWIK jakby statystyki na ffa miały jakiekolwiek znaczenie XDDDD ale rozumiem skarga nie może być zbyt krótka . Sytuacji nie znam ale pisząc skargę wypadałoby chociaż zachować kulturę i nie bluźnić, aczkolwiek rozumiem frustrację z powodu bana. jak jest się adminem to powinno się reprezentować jakiś poziom a nie obijaniu się o ściany i robieniu po 2 kille i uwierz że można się troszke zirytować jak otrzymujesz bana za obraza chociaż ta osoba robiła to chwilę wcześniej wraz z kolegami Edytowane 15 Czerwca 2021 przez STAWIK 1 Przez SAMAEL, 15 Czerwca 2021 dla mnie do ub stawik Przez KacperekZabka, 16 Czerwca 2021 Uzywaj opcji "Edytuj" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacperekZabka 59 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAMAEL 11 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 wchodzenie z kolegami i wyzywanie gracza tak admin nie moze sie zachowywac jestem za degradem szobela niech przemysli co robi 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi