Bonus 9 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia (edytowane) ● Nick: Bonus ︻芫===----- ● Wiek: 16 ● SteamID: STEAM_1:1:117044444 ● Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bonus ︻芫%3D%3D%3D-----/95.214.53.176:27019/ ● Znajomość SourceMod'a (1-10): 5/10 ● Mutacja? (Tak/Nie): Tak ● Mikrofon? (Tak/Nie): Tak ● Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie): Tak ● Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): Tak ● Doświadczenie jako admin: zerowe ● Kilka słów o sobie: Siema jestem Bonus, dużo czasu spędzam na tym serwerze i dobrze się dogaduję z graczami. Nigdy nie miałem bana/muta/gaga za nieprzestrzeganie regulaminu. Myślę że nadałbym się na pełnienie roli admina ponieważ jestem bezkonfliktowy, często wchodzę na serwer i nie pozwoliłbym na łamanie regulaminu Edytowane 7 Kwietnia przez Bonus 5 1 1 2 4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xzody 4 Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Jestem dosyć stałym graczem, gram od nie dawna ale poznałem trochę graczy przegrywając kilkadziesiąt godzin. Uważam że jest to osoba bardzo pomocna co jest najważniejsze w byciu administratorem, jest również odpowiedzialny myśli o swoich czynach i konsekwencjach. Jest bardzo szanowanym i uwielbianym graczem, i jest zabawny. Pomimo wieku jest bardzo dojrzały psychologicznie, radzi sobie w rozwiązywaniu problemów. Gracz ten również ma charyzmę i jest przekonywujący. Jest spokojny i nie daje się ponosić emocją. Zachowuje kulturę na czacie głosowym i tekstowym. Jest aktywny oraz gra wystarczająco długo by znać się na serwerze i jego społeczności. W imieniu moim i myślę że również społeczności jesteśmy na tak i chętnie byśmy go zobaczyli w roli administratora. 3 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polityk234 2 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia (edytowane) Wezcie go na admina. Czesto gra, umie w życie. Większość serwera go lubi. Edytowane 11 Kwietnia przez polityk234 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fazoskyy 20 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Jestem na TAK. Zauważyłem że jesteś częściej na serwerze niż np. ja, widzę że starasz się o admina, dopytujesz różne rzeczy. Na plus wiek, obiektywność, mutacja, składka i aktywność. Myślę że zasługujesz na okres testowy. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuber 28 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Jestem na TAK + aktywny +wiek +skladka +mily -sm do nauczenia szkoda ze 0 doswiadczenie Mozna dac szanse @Szekel 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PolskiPik4chu 1 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Jestem na TAK miły gracz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szekel 12 Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Jestem na TAK +aktywność +wiek +miły, gracze cię lubią - brak doświadczenia i sm trochę słabo ale to do nauczenia 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik exe 52 Napisano 13 Kwietnia Technik Share Napisano 13 Kwietnia Jeśli nie będzie problemu z komendami to nie widzę przeciwskazań żeby zaproponować 1 mies. czy 3 mies. okres testowy. 1 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breeze 18 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Tak jak wyżej, przyjmujemy na okres testowy. Z takiej racji, że już raz starałeś się o bycie adminem, ale coś poszło nie tak z komendami, trzymamy kciuki, że tym razem pójdzie Ci z tym lepiej 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breeze 18 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi