Wuja 8 Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia Witam. Posiadam nie używanę od ponad 3 miesięcy ( przegrałem około 30h) konto w grze Escape From Tarkov ( około 180zł kosztuje gierka) Nie przypadła mi do gustu nie gra na mój klimat. Posiadam też również konto do Fortnite z ratowaniem świata. Więcej na PW dla zainteresowanych. Oczekuję: Zapłaty w skinach cs go lub innej grze żeby uzyskać środki na platformie steam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik Shizzer 6 Napisano 6 Kwietnia Technik Share Napisano 6 Kwietnia Ogólnie ciekawi mnie jedna rzecz, można sprzedać konto bez jej zawartości? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Krixo 64 Napisano Piątek o 20:33 Global Moderator Share Napisano Piątek o 20:33 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi