Wuja 17 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Witam. Posiadam nie używanę od ponad 3 miesięcy ( przegrałem około 30h) konto w grze Escape From Tarkov ( około 180zł kosztuje gierka) Nie przypadła mi do gustu nie gra na mój klimat. Posiadam też również konto do Fortnite z ratowaniem świata. Więcej na PW dla zainteresowanych. Oczekuję: Zapłaty w skinach cs go lub innej grze żeby uzyskać środki na platformie steam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Shizzer 17 Napisano 6 Kwietnia 2021 Właściciel Share Napisano 6 Kwietnia 2021 Ogólnie ciekawi mnie jedna rzecz, można sprzedać konto bez jej zawartości? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krixo 106 Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi