sasukehokage 0 Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Dobry dzień , od wczoraj mi zresetowalo wszystkie pkt na serwerze w statystykach na serwerze mam podane 1800killi itp a mam pkt 200 zresetowane sa nie niemam wiecej śmierci od killi . wszystko sie zgadza oprócz ilośći pkt i rangi.Psze mi pomóc nick : HOKAGE SASUKE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Shizzer 17 Napisano 2 Kwietnia 2021 Właściciel Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Akurat dowiedzieliśmy się o tym błędzie jakiś czas temu, na dniach zostanie zmieniony system rang. Dzięki za zgłoszenie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sasukehokage 0 Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 git Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Shizzer 17 Napisano 3 Kwietnia 2021 Właściciel Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Ranking został zmieniony więc zamykam temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Shizzer 17 Napisano 3 Kwietnia 2021 Właściciel Share Napisano 3 Kwietnia 2021 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi