Zuber 28 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca ● Nick :Żuber ● Wiek: 16 ● SteamID: STEAM_0:1:156568907 ● Doświadczenie: 4 miesiące w roli administratora serwera Surf+MG. ● Staż na serwerach: Na surfie ponad 500h, na Only Mirage około 15h. (nie ma to odbicia w statystykach GT, gdyż zostały zresetowane). ● Ile czasu poświecisz na serwery: Bardzo dużo, nawet do 6h dziennie. ● Linki do GT: https://www.gametracker.com/player/Żuber/95.214.53.176:27019/ https://www.gametracker.com/player/Żuber/145.239.21.248:28035/ ● Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: Tak ● Znajomość SourceMod'a [1-10]: 8 ● Obowiązkowa Składka[Tak/Nie]: Tak ● Dlaczego właśnie Ty?: Na serwerach cieszę się wysoką rozpoznawalnością oraz przyjaznym nastawieniem wobec graczy, toteż myślę, iż utrzymywanie ładu oraz polubowne rozwiązywanie problemów nie będzie stanowiło dla mnie większego wyzwania. Dodatkowo, dzięki wysokiej aktywności, będę w stanie odciążyć pewną część administracji każdego z serwerów sieci. ● Kontakt (np. GG, Steam): Steam/Discord 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sight. 10 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Jestem na Tak Dlaczego? Mily facet odpowiedzialny, Czesto widuje go na serwerze +Doswiadczenie +Wiek +Zachowanie +Podejscie I ogulnie idealny na admina 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EGO 17 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Jestem na Tak +sm +wiek +aktywność +miły 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwiZzy 11 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Jestem na TAK +sm +wiek +często widziałem cię na serwerach +staż 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Arecki 54 Napisano 23 Marca Właściciel Share Napisano 23 Marca Fajnie, że się zdecydowałeś zaparaszam po odbiór pw dc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Arecki 54 Napisano 23 Marca Właściciel Share Napisano 23 Marca * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi