ALTIXON 0 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Mam pytanko czy miał ktoś już do czynienia z kontami z allegro typu lem + prime za 40zł i czy to scam czy nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RevaleD 79 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Po co takie konto, skoro zaraz spadniesz kupując wyższą range, zrób konto na steamie, kup cs'a za 50 zł i ciesz sie grą na full prime. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALTIXON 0 Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca chodzi o to ze ja szybciej dostaje vaca niz z golda wychodze i wole kupić juz konto na wyzszej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EGO 17 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca może nie graj turniejów i skrzydłowych większą zabawę będziesz miał grając na społecznościowych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RevaleD 79 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca 5 godzin temu, ALTIXON napisał: chodzi o to ze ja szybciej dostaje vaca niz z golda wychodze i wole kupić juz konto na wyzszej To po co Ci konto, na którym dostajesz vaca? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekGames 0 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Kupowałem takie konta i wszystko legit jeśli o to chodzi, ale popieram to co zostało napisane wyżej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Krixo 64 Napisano 8 Kwietnia Global Moderator Share Napisano 8 Kwietnia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi