duszeq 0 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego (edytowane) ● Nick: duszeq ● Wiek: 16 ● SteamID: 76561198914754014 ● Link do GameTracker'a: niestety nie wiem jak to znaleźć. Będę wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże ● Znajomość SourceMod'a (1-10): 8/10 ● Mutacja? (Tak/Nie): NIE ● Mikrofon? (Tak/Nie): TAK ● Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie): ● Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): TAK ● Doświadczenie jako admin: byłem Adminem na innym Serwerze Only Mirage więc wydaje mi się że tutaj także się nadam ● Kilka słów o sobie: Lubie grać w csa oraz jestem aktywny. Godziny nadrobie jak najszybciej bo mam dużo czasu. Jestem doświadczonym graczem. Jestem w stanie rozpoznać dany cheat i spróbuje zrobić ten serwer lepszy. Edytowane 25 Lutego przez duszeq Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik Shizzer 6 Napisano 7 Kwietnia Technik Share Napisano 7 Kwietnia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi