lukasz2623 17 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Siemka, jestem Łukasz -> na serwerze LukaszOwy, 22 latka. Starszy weteran cs'a, gram w gierkę od przełomu 2k7, 2k8 - takze to już ok 14 lat . Kiedyś multum godzin spędzanych na społeczności w starszej wersji 1.6, obecnie tylko cs:go. W tej nowszej na sieciach jestem w sumie krótko bo około 3lat. Zdarzyło się poklikać troszkę semipro i odwiedzić 2 lany, od dłuższego czasu czysto hobbystycznie wróciłem własnie na fora i serwery. Uwielbiam integrować się w ten sposób z ekipą oraz zawsze mocno angażuje się w życie forum. Pracuję u siebie także bywam w bardzo różnych godzinkach rano, południe, wieczór.. a zazwyczaj pełniąc rangi admina, opiekuna, ubt czy wyższej administracji. Przez ostatnie lata byłem głownie na 3 sieciach i tam własnie pełniłem w/w funkcje. Obecnie szukam czegoś na dłużej niż pól roku W 1.6 prowadziłem kilka serwerów i swoich for, w globalu na swoim byłem na razie tylko raz. Swoich czasów pełniłem równiez funkcję sędziego na AC i BL. Hmm cóż by tu więcej dodać... lubię integrować się z użytkownikami także chętnie pogram w coś razem, często wchodze na komunikatory głosowe Jeżeli chodzi o jakieś zainteresowania to sport: piłka nożna, siatkówka, sporty walki. Lubię posłuchać dobrego rapu i oczywiście pograc troszkę na kompie Mam zajawkę również na motocykle/motoryzacje choc obecnie nie posiadam żadnego, na co dzień poruszam się dwoma autkami. Ostatnio również wkręcam się w wędkarstwo. Takich pobocznych zajawek mam wiele więc kto bedzie chciał to się dopyta. to Jeżeli chodzi o inne gierki to mam ich multum ale obecnie grywam tylko w cs'a, czasami apex, wot - tutaj narzeczona mnie dopiero uczy :D. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej i wkręcę się w forum 5! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Arecki 54 Napisano 24 Lutego Właściciel Share Napisano 24 Lutego Siemanko !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Administrator Bolo 5 Napisano 24 Lutego Administrator Share Napisano 24 Lutego Siemka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ISATE 52 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Siema Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
❤Rsn 2 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Siemano kolano Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RevaleD 79 Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Siema! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik Shizzer 6 Napisano 24 Lutego Technik Share Napisano 24 Lutego hej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Krixo 64 Napisano 25 Lutego Global Moderator Share Napisano 25 Lutego Siema Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kink brós lii 1 Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca haj noobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Krixo 64 Napisano 8 Kwietnia Global Moderator Share Napisano 8 Kwietnia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi