Stary Pajac 0 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego ● Twój Nick: Stary Pajac ● Admin banujący: @Zuber ● Powód bana: wyzwiska ● SteamID: STEAM_1:0:583435576 ● Data i godzina: 17.02.2021 12:18:23 ● Serwer: Mapa: surf 10x coś ,chyba ● Link do GOTV: ● Opis sytuacji: wyzywałem kogoś , poczułem się za bardzo . Przepraszam za taką sytuację nie powtórzy się to następnym razem. Jak to piszę to mi naprawdę brakuje tego serwera,najlepszy serwer cs go <3. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik exe 52 Napisano 18 Lutego Technik Share Napisano 18 Lutego @Zuberproszę opisz nam tę sytuację. Ban nałożony na 3 dni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuber 28 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Dostałem zgłoszenie od 3 graczzy ze wyzywa 2 wyslalo dowody i to mi wystarczyło. Mnie wtedy niebyło ale jak dla mnie ban jest słuszny i za błedy sie płaci osobiście odrzucam ta prosbe 3 dni bez grania moze ci podziała na kulturze do graczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuber 28 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego @exe jak dla mnie mozna zamknac temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik exe 52 Napisano 19 Lutego Technik Share Napisano 19 Lutego Ban zostaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik exe 52 Napisano 19 Lutego Technik Share Napisano 19 Lutego * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi