ISATE 37 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Nick: ISATE. Wiek: 15. SteamID: STEAM_0:1:487672858 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ISATE ♛/91.224.117.39:27050/ SourceMod'a (1-10): 9. Mutacja? (Tak/Nie): tak. Mikrofon? (Tak/Nie): tak. Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie): tak. Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): tak. Doświadczenie jako admin: Byłem adminem na OM i na innych serwerach. Kilka słów o sobie: Jestem ISATE chciałbym wrócić na admina i pomagać innym graczom na serwerze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EGO 8 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego jestem na tak +sm +czas na sieci +doświadczenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Kudlaty 43 Napisano 13 Lutego Właściciel Share Napisano 13 Lutego * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi