Lufecki 0 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Witam nie mogę dodać Cs-go do sowjego faceit poi dłuższej przerwie się zalkogowałem i wyskakuje mi taki konunikat Konto na platformie, które próbujesz użyć, jest już używane na FACEIT lub już połączyłeś inne konto na platformie ze swoim kontem na FACEIT. Ma ktoś pomysł na rozwiązanie problemu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Global Moderator Krixo 64 Napisano 12 Lutego Global Moderator Share Napisano 12 Lutego Tak jak jest napisane masz połączone konto faceit z kontem steam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lufecki 0 Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego ok. tyle że nie moge dodać w tym momencie CS do swoich gier. jestem laikiem w tym i zaczyna mnie ten problem irytować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Arecki 54 Napisano 12 Lutego Właściciel Share Napisano 12 Lutego Może być tak ze już konto kupiłeś, jeżeli kupiłeś to sprzedawca używał faceit przy czym podpiął konto do swojego konta. Nie można mieć 2 kont faceit podpiętych do 1 steam. Tak samo jest jak połączyłeś już konto i zrobiłeś nowe na faceit. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik Shizzer 6 Napisano 13 Lutego Technik Share Napisano 13 Lutego Pamiętam, że miałem podobną sytuacje... napisałem do supportu i po udowodnieniu, że owe konto jest moje oni wtedy odpisywali je z konta, lecz to było z jakieś kilka lat temu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik Shizzer 6 Napisano 22 Lutego Technik Share Napisano 22 Lutego * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi