wpmeseboo 0 Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Napisze mi ktoś czemu jak włączam filtry NVIDIA do csgo i dodaje detale, kolory i kontrast to mam spadki FPS? W lobby normalnie mam 400 - 450 a z filtrem 300. Tak samo w grze np. na turniejowym mam mniej więcej od 200 do 320 a z filtrem 140. Chciałbym to jak najszybciej naprawić bo dużo lepiej mi się gra z filtrem. Moje podzespoły jakby były potrzebne: GTX 1650 super. INTEL I3 9100F. 16GB RAM od GOODRAM. Płyta główna Gigabyte H310M S2V 2.0 Zasilacz od MODECOM 500v nie wiem jaki model dokładnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witek 21 Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego sprawdz zuzycie procesora w menedżerze zadań bo ostatnio nie wiem czy tylko u mnie ale google chrome w procesie niewidocznym zabiera mi 50% procesora 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moderator Krixo 48 Napisano 12 Lutego Moderator Share Napisano 12 Lutego (edytowane) @wpmeseboo Spróbuj grać na "Cyfrowa podświata" w panelu sterowania NVIDI w zakładce Wyreguluj ustawienia kolorów pulpitu to napewno nie wpłynie Ci na fps a kolory będą lepsze @wpmeseboo niestety wyczyść komputer z kurzu lub zmień paste na procesorze Edytowane 12 Lutego przez Krixo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wpmeseboo 0 Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Właśnie sprawdziłem i bez filtrów mam 3% do 5% zużycia procesora a z filtrami jest 30%. Można to jakoś naprawić? 2 godziny temu, Witek napisał: sprawdz zuzycie procesora w menedżerze zadań bo ostatnio nie wiem czy tylko u mnie ale google chrome w procesie niewidocznym zabiera mi 50% procesora Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wpmeseboo 0 Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego 27 minut temu, Krixo napisał: @wpmeseboo Spróbuj grać na "Cyfrowa podświata" w panelu sterowania NVIDI w zakładce Wyreguluj ustawienia kolorów pulpitu to napewno nie wpłynie Ci na fps a kolory będą lepsze ślepy jestem albo nie widzę takiej opcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moderator Krixo 48 Napisano 21 Lutego Moderator Share Napisano 21 Lutego * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi