PiotrenioBotnet 0 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego ● Nick: Piotrenio Botnet ● Wiek: 16 ● SteamID: STEAM_0:0:524496438 ● Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Piotrenio Botnet/145.239.21.248:28035/ . Chciałbym tylko dodać, że często zmieniałem nick co spowodowało, że wyniki na game trackerze są małe ● Znajomość SourceMod'a (1-10): 4 ● Mutacja? (Tak/Nie): tak ● Mikrofon? (Tak/Nie): tak ● Możliwość opłacenia obowiązkowej składki rekrutacyjnej (Tak/Nie): tak ● Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): tak ● Doświadczenie jako admin: Nie mam doświadczenia w byciu adminem ale Markuss pokazł mi wiele przydatnych funkcji i prawdziwej postawy Admina dla Markusa. ● Kilka słów o sobie: Mam 16 lat, chodze do skzoły informatycznej w Pzn, afcze non stop na elekcjach. Bardzo lubie wychodzic na dwor z moimi kumplami ale bardziej wole grac na csgoPolska . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin 3 Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Jestem na Tak: +Wiek +Prime +składka +Rozpoznawalność -SM do nauczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enoughhh 0 Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Jestem na tak +wiek +SM +Prime +Mutacja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RYSIEK 4 Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Jestem na tak +Prime +ogarnięty +rozpoznawalny +składka - sm Ale się nauczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikodem 4 Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi