Witek 29 Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Panowie co mainujecie? Ja Pantheon/Malphite Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
santi 14 Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Draven, Gankplank, Darius, Akali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luso 19 Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 caitlin, jhin Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markusss 16 Napisano 10 Grudnia 2020 Share Napisano 10 Grudnia 2020 Lee Sina i Lucka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DziQuMeister 3 Napisano 26 Grudnia 2020 Share Napisano 26 Grudnia 2020 Akali i Kayn ostatnio hecarim często Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Technik Shizzer 6 Napisano 26 Grudnia 2020 Technik Share Napisano 26 Grudnia 2020 Ja jestem bobem w tą grę... w sumie jak w każdej innej ale jak pamiętam to często było grane misską i jhinem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S A D Y S T A 12 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca (edytowane) Top: Kayle Tryndamer Mid: Zed Adc: ashe Lucian Edytowane Czwartek o 17:46 przez S A D Y S T A 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekGames 0 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia U mnie ostatnio Akali, Darius i Draven Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RevaleD 78 Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Shaco Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enoughhh 7 Napisano Środa o 18:32 Share Napisano Środa o 18:32 Trundle/Zac/Lee Sin/ Kha Zix/ Ivern Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wuja 8 Napisano Środa o 19:51 Share Napisano Środa o 19:51 Głownie grywam adc / topa Adc:Vayne/Caitlyn Top:Darius/Vayne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi